Monique-USA.reismee.nl

Celina's bad day ;)

Vanmorgen om 6 u wakker gemaakt door t gejoel van de 2 Jack Russells, heerlijk! Toen ik er wat van ging zeggen schoten ze langs me zo m'n bed op, zucht... Dan maar aan de slag haha. Eerst mbv Celina dr broer internet gefixt. Hij brak in op haar laptop en je zag zo alle schermpjes langsvliegen en voilà hij doet t! Zo cool! Daarna op voor het onderzoek. Buiten kwamen we er echter achter dat Justin de lama was ingeslapen, poor guy... De eerste metingen verliepen vlekkeloos, heerlijk. Maar toen gingen we Epic, de 4 jaar oude baby merrie vangen. Of nou ja, niet dus. Na een kwartier proberen had ik eindelijk dr vliegenkap vast. Maar helaas, toen Celina dr halster om wilde doen kwam ze omhoog, nokte Celina haast out tegen dr neus en moest ik helaas loslaten. Bummer! Nadat Celina er weer klaar voor was gingen we voor poging 2. Hek dicht en de baby scheiden van de kudde terwijl Celina met 2 andere paarden liep. Niet echt haar lucky day want bij het manoeuvreren door het hek ging er 1 op dr voet staan, werd ze bijna gehalveerd en liep er dus uiteindelijk een paard met een los touw rond. En nog steeds geen Epic te pakken. Na wat gevloek het loslopende paard weer gevangen en op naar vangpoging 3. Na een half uur waren we t spuugzat en kwamen we niet eens meer in de buurt. Helaas, verloren van een 4 jarige baby..... 's middag beetje gechilled en een eindje gewandeld. We hebben eagles gezien!!! 's avonds 1 van de fokmerries bij de hengst en zijn 2 merries gezet. Ze zal een mnd blijven terwijl Sue weer naar huis is. Rock (de hengst) werd gesedeerd zodat hij dr niet zou opjagen totdat hij z'n zin kreeg. Maarr ondanks dit en een klap van dr achterbeen tegen z'n kont kreeg hij t toch voor elkaar om erop te klimmen, de charmeur haha. Daarna de laatste metingen gedaan, gegeten en straks richting bed. Morgen eindelijk paardrijden, can't wait!

Jolanda

Kijken jullie een beetje uit met die paarden? Alles weer oké met Celina?

Jeroen

Gezellig stelletje paarden daar...